ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Τo ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ είναι ένας ξεχωριστός μαγικός κόσμος ο οποίος μελετά, προστατεύει και αναδεικνύει το φυσικό περιβάλλον της Ζακύνθου. Είναι ένας κόσμος στον οποίο κάθε χρόνο εκατοντάδες επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να μοιραστούν την ιστορία εκατομμυρίων χρόνων. Γίνεται φανερό ότι με τις πλούσιες και ενδιαφέρουσες συλλογές και παρουσιάσεις του, αλλά και την εν γένει δραστηριότητα του, το Μουσείο αποτελεί πλέον ένα δυναμικό χώρο πολιτισμού, που στοχεύει τόσο στην εξάπλωση της γνώσης και στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση όσο και στην αναψυχή. Λειτουργεί ως ένας σημαντικός και αξιοπρόσεκτος πόλος έλξης επισκεπτών. Βασιζόμενη στη θερμή ανταπόκριση του κοινού αλλά και στις αυξανόμενες ανάγκες για διάσωσης τις φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, η Διοίκηση του Μουσείου έλαβε την απόφαση να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις του προσθέτοντας έναν ακόμη όροφο με εκθέματα και συλλογές.

Για να συντηρηθεί αλλά κυρίως για να εξελιχθεί χρειάζεται και τη δική σας συμμετοχή.

Το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ σας καλεί να υποστηρίξετε την προσπάθεια του με οικονομικές δωρεές οι οποίες θα ενισχυόσουν το έργο του, εξοπλίζοντας το με σύγχρονα εκπαιδευτικό συστήματα, εργαλεία έρευνες και ότι άλλο χρειαστούν στο-έργο που έχει αναλάβει.

Ή χορηγία αυτή δίνει την ευκαιρία σε εσάς προσωπικά ή στην επιχείρηση σας τη δυνατότητα άμεσης και δυνατής προβολής μέσα στους εκθεσιακούς χώρους, καθώς το όνομα ή η επωνυμία σας αναγράφεται καθαρά δίπλα σε μια έκθεση ή σε μια πτέρυγα του μουσείου.

Έτσι κάθε φορά που οι επισκέπτες του Μουσείου μπαίνουν σε αυτό, θα γνωρίζουν ότι χρωστούν και σε εσάς την ευκαιρία να καταλάβουν, να σεβαστούν και να νοιαστούν για το φυσικό περιβάλλον της Ζακύνθου για την πλούσια ποικιλία χλωρίδας και πανίδας που διαθέτει.

ΔΩΡΕΕΣ
Το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ εξαρτάται και από της δωρεές που δέχεται για τον εμπλουτισμό των συλλόγων του, την επιστημονική αξιοποίηση προβολή του ολικού, την ανάπτυξη της δραστηριότητας του σε νέους τομείς τη λειτουργία του και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο έργο του Μουσείου μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες για :

  1. Τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να πραγματοποιηθούν δωρεές.
  2. Τις ενέργειες με τις οποίες εξασφαλίζονται έγκαιρα για τους δωρητές οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία φορολογικές απαλλαγές.
  3. Τους τρόπους με τους οποίους το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ αναγνωρίζει τους δωρητές του.